custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Статии

Препоръки/свидетелства

 

Какво казват клиентите...

"Джейн и Дон Шарп ни оказаха съдействие при проектирането на нашето ваканционно бунгало от кедрово дърво на Уорд Сидър Лог Хоумс в щат Ню Йорк.  Те предложиха идеи, как да се вместим в бюджета.  Бяха с нас по време на доставките на дървен материал и ни посещаваха често по време на изграждането.  Нашата сграда е завършено и ние все още поддържаме връзка с тях."

Антъни Л., Лонг Айлънд, Ню Йорк

 

 

"Проектирахме нашето ранчо Уорд Сидър Лог Хоумс от кедрово дърво с площ от 300 квадратни метра за по-малко от три месеца!  Опитното око на Джейн за детайлите, в комбинация с нейния ентусиазъм, направиха процеса гладък.  Сега изживяваме мечтата си."

Х.Г., Саутбъри, Кънектикът

 

"Бе удоволствие да работим с Уорд Лог Хоумс (дървени къщи Уорд)"

Фрейзър и Долорес

 

"Не можем да изразим в достатъчна степен нашето задоволство от усиления труд и професионализъм вложени от Уорд Лог Хоумс в нашия "Дрийм Хоум" ("Дом на Мечтите"). Никога няма да забравим това, как вие никога не се огънахте пред единичен детайл, за да реализирате този проект."

Боб и Лилиан, Хедън Хайтс, Ню Джърси

 

"След сериозно проучване и стеснявайки своя избор, ние избрахме Уорд Сидър Лог Хоумс.  Бяхме сигурни, че искаме такъв дом от кедър и чувствахме, че Уорд Сидър Лог Хоумс разполага с продукта, който търсим.  Избрахме тази компания заради тяхното дългогодишно присъствие на пазара и че ще извършат всичко правилно.

Нашият дистрибутор, Пати Милър, ни оказа огромно съдействие.  Тя бе винаги добре осведомена, искрена и никога не ни притискаше.  Пати ни помагаше във всяка стъпка по пътя и винаги вземаше под внимание нашия интерес.

 

Не бихме се колебали да препоръчаме Уорд Сидър Лог Хоумс и Пати Милър на всеки с идеята да притежава свой дървен дом.  Всички наши приятели и цялото ни семейство сме впечатлени от качеството и красотата на нашия дом от дърво."

Искрено ваши,
Дейв и Шери Б.
Порт Матилда, Пенсилвания

 

"Не само, че препоръчвам Уорд Сидър Лог Хоумс, аз моля всеки, който мисли по въпроса за ново строителство да погледне къщите на Уорд. Представителите на компанията са сговорчиви и си познават работата. Членовете на моя строителен екип посетиха дървопреработвателното предприятие  и останаха силно впечатлени от ангажираността на всеки неин работник и служител към качеството – от проектирането, през обработката, до натоварването на продукта за транспортиране. Те използват времето си пълноценно и правят нещата както трябва. Продуктът представлява отлична смес от дългогодишни и съвременни технологии – изпитани, доказани и верни системи с предимствата на компютърния дизайн и дървообработването. Процесът на проектиране би бил по-лесен, ако нямаше толкова много възможности за избор. Може да се строи по стандартен проект или да са се създаде дом на мечтите с много възможности според желанието." – Патрик

 

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com