custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Предимства на дървените къщи

 

Енергийна ефективност

От най-северните части на Съединените щати до горещия и влажен юг и сухия югозапад къщите от кедрово дърво на Уорд се проектират да издържат на практически всякакви климатични условия. Затова не е изненадващо, че повече от тях построени в наши дни се използват за целогодишно обитаване. Нашите къщи предлагат изключителна   енергийна  ефективност,  която  свежда  до  минимум   разходите   за отопление и охлаждане.

Противопожарни характеристики на дървените стени

Комбинацията от изолационната реакция на гореното „овъгленото“ дърво на повърхността и бавната скорост на разпространение на пламъка по дървената повърхност, както и фактът че няма скрити кухини в дървената стена, през която може да премине огъня, правят и илюстрират пожароустойчивостта  на стените от солидно дърво.  Структурите на дървесината са идеалният избор за трайност и устойчивост при пожар. 

Великолепна звукоизолация

Дървените къщи имат способност да действат като звукоизолация. Използването на масивно дърво ограничава пренасянето на звука.  С редуцирането на шума животът в дървената къща става по-удобен.

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com