custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Изграждане на дървена къща Уорд

Независимо от това, дали строите сами своя дом или наемате изпълнител, обикновено къщата Уорд от кедрово дърво отнема по-малко време и е по-лесна за изграждане от сравнима рамкова конструкция. Нашата строителна система е лесна за разбиране от професионални строители и собственици. Повечето материали пристигат прецизно отрязани за свеждане до минимум на разходите за труд на място. Освен това всеки компонент е ясно маркиран за лесното му идентифициране и ускоряване на строителството. Строителят се нуждае само от обикновени дърводелски инструменти.

Желаете да построите своя дом Уорд от кедрово дърво сами? Ще видите, че Уорд предлага най-пълното и подробно строително ръководство.  С повече от 100 страници, то покрива всички аспекти на изграждането и предлага илюстрирани инструкции за изпълнение стъпка по стъпка. Същото, заедно с подробните чертежи и голямото количество предварително изрязани компоненти, прави вашия дом Уорд изключително лесен за построяване.

Вашият представител на Уорд ще работи с вас по всяка стъпка от пътя — от планирането на мечтите ви за свой собствен дървен дом до завършването му. Уорд ще бъде при вас за едногодишна инспекция, за да се увери, че сте доволни от вашия дом Уорд от кедрово дърво.

Ръководство стъпка по стъпка за изграждане на къща Уорд от кедрово дърво

 

1. Решение за изграждане

Нашето ръководство за планиране предлага над 40 стандартни предварително проектирани планове за къщи, бунгала и гаражи за избор, или проектиране по ваши собствени планове за дом по поръчка.

 

Стартирайте с който  и да е от нашите десетки планове от сериите Premier, Cedar Valley или Camp. Нашето пълноцветно ръководство за планиране от 80 страници ви запознава с детайлите за къщите от всяка серия и включва:

  • Вътрешни и външни снимки и архитектурни планове на етажите
  • Описания и чертежи на повече от 26 плана за къщи, четири бунгала и три самостоятелни гаража
  • Пълна информация за нашите модели и услуги за клиенти, материалите включени в пакетите, политиките за плащане и доставка, конструктивни детайли, ценообразуване, списъци на материалите и информация за гаранциите

Или ни донесете снимки на стиловете къщи които харесвате, или груба скица и вашата мечта ще се превърне в реалност с помощта на нашите експерти, ръководещи процеса. Какъвто и да е типа къща, който си представяте, можете да бъдете сигурни, че ще доведем първоначалната ви идея до окончателни работни чертежи без допълнителни разходи. Нашият проектантски екип използва съвременна компютърна програма за ускоряване на този процес и улесняване на визията ви за вашия дом.

2. Свързване с Уорд

Ако няма представител на Уорд във вашия регион, вие ще работите директно с обучен професионалист от нашето управление. От проектирането до изграждането, ви можете да очаквате високо ниво на персонализирано съдействие. На практика, изключителното обслужване на Уорд се счита като стандарт в строителството на дървени къщи.

3. Оценка и бюджетиране

Множество фактори влияят върху стойността на къщата Уорд от кедрово дърво, включително географската зона, специалните характеристики и дали изграждането се извършва от изпълнител или от собственика. Тъй като окончателната цена може да варира, можете да изчислите пълната стойност, без земята и да се уверите, че ще бъде почти същата като тази на готова къща със същото качество и спецификации.

Вашият представител на Уорд ще ви помогне да определите разходите за вашия дом, дори ще ви предложи решения за това как да спестите средства с пакета и дизайна. Той или тя ще организира също така материалите, труда и услугите за по-лесно сравнение и ще ви помогне да получите оферти от строители и подизпълнители във вашия регион за всички части от проекта.

При необходимост, вашия представител ще се запознае с кредитни институции в областта или на национално ниво, които биха могли да ви помогнат при финансирането.

4. Преглед/преработка на плановете

 Вашият представител на Уорд може да ви помогне при проектирането на дом, отговарящ на вашите специфични изисквания. С помощта на нашия собствен проектантски екип в Мейн той ще работи в тясно сътрудничество с вас до финализирането на пълния комплект работни чертежи, включително архитектурни планове на етажите, размери на фундаментите, планове на подовете, таваните и покривната конструкция и съответните детайли.

5. Поръчка на вашия дом

Вашият представител на Уорд ще работи с вас по отношение на своевременните плащания, договори за покупка и одобрение на плановете. Уорд изисква минимум 25 процента първоначално финансиране, като остатъкът се дължи при издаването/доставката.

6. Намиране на изпълнител

Вашият представител на Уорд може да бъде професионален строител, или да може да ви препоръча компетентни и квалифицирани изпълнители във вашия регион. Той или тя ще ви помогне да се справите с пъзела от местни строителни правила и стандарти и ще работи с вас за да се осигури съвместимост на вашия проект както и на енергийните разпоредби.

Вашият представител е обучен в завода производител да ръководи вас и вашия екип в процеса на разтоварване на материалите и изграждането. Ние произвеждаме къщите Уорд от кедрово дърво, така че строителството, независимо от мястото, да бъде лесно за разбиране. Строителите и изпълнителите навсякъде, дори там където дървените къщи не са нещо обичайно, ще разберат бързо как е конструирана системата на Уорд

7. График на доставките

Доставката обикновено отнема от четири до шест седмици от датата на поръчка. Къщите по поръчка могат да отнемат малко повече време, в зависимост от годишния сезон. Материалите са внимателно опаковани и се транспортират в камиони за да се предотврати увреждането им при транспортиране, като компонентите са обозначени за лесното им идентифициране при доставката.

Вашият търговски представител на Уорд ще ви обясни търпеливо процеса на разтоварване и инвентаризация, така че материалите да могат да бъдат лесно намирани в процеса на изграждане.

8. Готовност на вашия фундамент за доставката

Плановете за вашия дом ще бъдат изготвени, така че да осигурят правилните размери и спецификации за фундамента, независимо от типа на последния.

9. Изграждане на вашата къща от дърво

Техническото съдействие на място е важна част от програмата за обслужване на Уорд. Вашият представител е обучен в завода производител да ръководи вас и вашия екип по време на процеса на разтоварване и изграждане. Представителите на Уорд ще проведат лични семинари  според необходимостта за вас и/или вашия изпълнител, и разбира се, ще ви окажат неограничено техническо съдействие при възникване на специфичен проблем при изграждането. При отсъствие на местен представител, Отдел Директни продажби на Уорд ще ви осигури представител, подготвен да ви помогне по всяка стъпка от пътя.

Техническото съдействие на място е твърде детайлна част от договора на всеки местен търговски представител на Уорд. Ако Вашият търговски представител не извършва нарочни инспекции на място, не осигурява техническо съдействие, или не води архив с отчети за извършената работа,  Уорд си запазва правото да назначи друг търговски представител на негово място, който ще изпълнява тези задължения!

Ако изберете да построите своя дом без помощта на строителна фирма, ще откриете че Уорд предлага най-пълното и подробно строително ръководство, изготвено вземайки под внимание опцията „направи си сам“. С повече от 100 страници, това лесно за разбиране ръководство покрива всички аспекти на изграждането, nредлагайки илюстрирани инструкции за изпълнение стъпка по стъпка. Същото, заедно с подробните работни чертежи и голямото количество предварително нарязан материал, прави вашия дом Уорд изключително лесен за построяване.

Пакетът с дървени материали пристига на място като всяка греда е прецизно изрязана и номерирана с цел перфектната й сглобка. Ние нарязваме също така предварително обшивката от северен бял кедър за всички врати и прозорци, фронтони и дори перилата за веранди, площадки, тавана и стълбите. Нарязваме също така и обелваме на ръка нашите обли надлъжни греди за покрива. Тъй като ние нарязваме, рендосваме и полагаме толкова грижи за пакета, носим пълната отговорност за всеки детайл като намаляваме разходите за труд на място и риска от грешки.

Уорд Сидър Лог Хоумс използва конвенционална подова система и разделителни прегради/стени закрепени със шпилки, което прави монтажа на електроинсталацията и тръбопроводите лесно както в рамкова конструкция. В допълнение, може да се използва всякакъв тип система за отопление, вентилация или въздушно кондициониране. Ключовете, контактите и изводите по вътрешните стени също се монтират по конвенционалния начин. Що се отнася до външните стени, кабелите могат да се прокарат през отвори пробити в гредите и канали скрити от обшивката на вратите. Изводите и ключовете са в канали във външните стени.

10. Текущ контрол от страна на представителя за удовлетворяване на клиента

Ние желаем вие да сте напълно удовлетворен, така че можете да разчитане на своя представител по отношение на контрола върху процеса на изграждане. Ще бъдат изготвени до 7 отчета, изпратени до нашето управление по време на строителството. Вашия представител проверява дори в продължение на една година след завършването – ценна характеристика на контрола върху качеството, дори след издаването/доставката.

Нашата 20-годишна гаранция покрива всички дървени части и компоненти срещу конструктивни дефекти за 20 години и гарантира, че всички позиции произведени  от Уорд са без дефекти по отношение на изработката и проектирането. Нашите доставчици на компоненти също разширяват гаранциите за своите индивидуални продукти за вас, като клиенти на Уорд.

11. Наслаждавайте се на своя дом Уорд от кедрово дърво!

Всеки дом Уорд от кедрово дърво е уникален и се изработва индивидуално за всеки клиент. Надяваме се този клиент да сте вие!

 

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com