custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Пълният пакет

Повече от това, което си представяте, че може да е възможно

Много фирми вървят по нашите следи, предлагайки на собствениците удобството на строителните пакети. Но ние сме първите – и днес той остава един от най-пълните пакети, с компоненти от най-добро качество, предлагани от производителите на дървени къщи.

Пакетът от материали за дървени къщи пристига на място, като всяка дъска е прецизно изрязана и номерирана за да се гарантира перфектния монтаж. В допълнение, ние нарязваме предварително външната и вътрешната обшивка от северен бял кедър за вратите и прозорците, фронтоните, дори перилата за верандите, площадките, тавана и стълбите. Нарязваме също така и обелваме на ръка кръглите надлъжни греди за покрива. Тъй като нарязваме, рендосваме и се грижим за толкова голяма част от пакета, ние поемаме пълна отговорност за всяка позиция. Това намалява разходите за труд на място и риска от грешки.

Без изненади, без забавяния

Нашите пакети включват също така по-голямата част от останалите компоненти необходими за изграждането. (виж приложения пълен списък на материалите на гърба на ръководството за планиране - Planning Guide). Така че са избегнати нежеланите и скъпо струващи изненади и забавяния в резултат на допълнителни пътувания до местната дъскорезница или местен център. Ние използваме също така най-добрите маркови материали. В резултат на нашите възможности за купуваме на едро, вие получавате предимството на преференциалните цени за широка гама от маркови компоненти. Разбира се, имате гъвкавостта да елиминирате или замените почти всеки компонент.

Качествени маркови компоненти включени в нашия стандартен строителен пакет

ПРОЗОРЦИ С НАКЛАНЯНЕ ЗА МИЕНЕ ОТ СЕРИЯТА ANDERSEN 400 И ВРАТИ - ANDERSEN 400 SERIES TILT-WASH WINDOWS AND DOORS

Избирайте от широката гама от размери, профили, стилове и цветове, за да постигнете индивидуалния облик който желаете. С остъкляването Andersen High-Performance™ Low-E, прозорците с накланяне за миене от серията 400 изолират до 41 % по-добре от обикновеното двойно стъкло. В допълнение, изключителната външна армировка Perma-Shield от винил осигурява устойчивост на прозорците на най-сериозните външни елементи. Вашият пакет може да включва шарнирни и плъзгащи врати от серията Andersen 400 Frenchwood® със решетки, обков и брави.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ОКАЧЕНИ ВЪТРЕШНИ ВРАТИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА ИГЛОЛИСТНА ДЪРВЕСИНА И THERMA-TRU® ФИБРОСТЪКЛО - THERMA-TRU® FIBERGLASS EXTERIOR PRE-HUNG DOORS

Предварително окачените 6-панелни врати от дърво предлагат качеството и здравината на първокачествените дървени врати, с бърз и безпроблемен монтаж, доставяни със замазани и предварително монтирани панти. Външната врата от фибростъкло Therma-Tru Classic-Craft® е проектирана с помощта на съвременната технология AccuGrain™, която комбинира вида на ръчната изработка от истинско дърво и якостта и трайността на фибростъклото. Тя се доставя обработена и включва Low-E остъкляване за по-добро уплътнение и висока енергийна ефективност.

АРХИТЕКТУРНИ ПОКРИВНИ ПЛОЧИ

Архитектурните покривни плочи комбинират трайно качество и красота и максимална защита. Всички стилове предлагат тези ключови характеристики: мат Fiberglas® за защита срещу климатично въздействие, по-голяма пожароустойчивост и по-дълъг експлоатационен живот; асфалтова изолация която предпазва покрива от вода, цветни минерални гранули за отразяване на слънчевите лъчи и термо-чувствителна слепваща лента за съединяване на плочите в едно плътно тяло. Много от стиловете са окачествени като ветроустойчиви на скорост до 110 мили в час и с клас на пожароустойчивост A, най-високият действащ за жилищни сгради.

ЛЕСНИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ, ДОРИ ЗА „НАПРАВИ СИ САМ“

Уорд предлага най-пълното и подробно ръководство за изграждане. С повече от 100 страници, това лесно за изпълнение ръководство покрива всички аспекти на строителството чрез илюстрирани инструкции стъпка по стъпка. Същото, заедно с подробните работни чертежи и голямото количество предварително нарязан материал, прави ваши дом Уорд изключително лесен за построяване. Ако изберете да построите своя дом без помощта на строител, ще откриете че нашето ръководство и пълните строителни планове са изготвени вземайки под внимание опцията „направи си сам“.

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com