custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Дизайн

Не стъпваш в … ничии следи

Домът на Уорд от кедрово дърво е създаден точно за вас – дом според вашия собствен вкус, предпочитания, място и разбира се, вашия бюджет. Започнете с план от всяка от нашите три серии и го използвайте като трамплин за своите идеи. Направете желаните от вас промени. Дори можете да комбинирате  характеристики от различни планове.

Изберете измежду трите серии дизайн

СЕРИЯ PREMIER

От традиционния стил дървено бунгало Лексингтън (Lexington) с веранда по цялата дължина, до впечатляващия модел Седона (Sedona) с неговия покрив с открити обли греди и стени от стъкло, които нашата популярна серия Premier предлага.

Уорд ще разгледа с Вас различни проекти, за да избере такъв, в който множеството от стилове и етажни планове придават форма на вашите идеи и е най-подходящ. В допълнение, ние всички носим отговорност за всеки детайл от вашите изисквания. Освен това, ние използваме най-съвременните качествени компоненти и с помощта на най-актуални компютърни програми предлагаме най-пълните строителни пакети.

СЕРИЯ СИДЪР ВАЛИ (CEDAR VALLEY SERIES)

Когато търсите най-евтината дървена къща, изберете серията Сидър вали (Cedar Valley). Тези великолепни къщи са проектирани с огромно жилищно пространство, вземайки под внимание стила и достъпните цени. Тъй като се предлагат от Уорд, можете да бъдете сигурни, че пакетът включва трупи/греди с високо качество и маркови компоненти.

СЕРИЯ КЕМП (CAMP SERIES)

За любителя на приключения, Уорд предлага очарователната серия Кемп. Независимо от това дали търсите идеалния план за усамотение на брега на езеро, скиорска хижа, вила на морския бряг или бунгало в гората, моделите от нашата серия Кемп предлагат опростен и подреден начин на живот. Кръстени на името на отдалечените езера в Мейн, тези модели включват места за преспиване и първоначално сапредназначени за използване като бунгала през уикенда. Тъй като за тези моделиизползваме по-къси трупи от бял северен кедър, серията е най-евтиният избор, правеща цената на дома за почивка лесно достъпна. С разширеното приложение на кедрово дърво вие получавате предимствата на красив втори дом, лесен за поддържане и грижи.

Или опитайте проект по поръчка – изборът е ваш

Донесете ни снимки на вътрешните стилове, които обичате или груб план за етаж, скициран на хартия. Това, което някога беше само една мечта - просто един проблясък на възможности - ще бъде доведенo до край с нашите ръководещи процеса дизайн експерти. Бъдете сигурни, че какъвто и тип къща да си представяте, ние ще доведем вашите първоначални идеи до окончателните работни чертежи без допълнително заплащане. Ние използваме съвременна компютърна програма за проектиране с цел ускоряване на този процес и улесняване визуализирането на вашия нов дом

Направете го свой собствен

Изборът се превръща в стандарт с Уорд Сидър Лог Хоумс.  Без значение кои характеристики сте избрали, вие ще се почувствате уверени, след като знаете, че всяка къща на Уорд e проектирана през годините така, че да се получи трайна красота и устойчивост.

 

ПРОФИЛИ НА ГРЕДИТЕ ИЛИ СТРАНИЧНИ СТЕНИ

От съвременното до традиционното, Уорд предлага разнообразие от профили на гредите , за да отговори на вашите изисквания за стил. Нашите класически D-образни греди са с гладък окончателен вид и се предлагат в размери 6 и 8 цола.  Ако желаете нещо по-занаятчийско, предлагаме белени на ръка трупи/греди. Основан на популярното търсене в миналите години, традиционният профил има по-селски външен вид.  Също така предлагаме дъгообразни греди за по-конвенционален външен вид.

ЪГЛОВИ ГРЕДИ ИЛИ ДЪСКИ

Изберете нашите традиционни ъглови връзки придаващи външен вид напомнящ миналитe години.  Или обработване/заостряне на ъглите с обшивка от кедър за по-съвременен външен вид.

ПОКРИВНИ СИСТЕМИ

Покривът е скъпоценният камък в короната на всеки дом, който изграждаме, добавящ елегантност, здравина и цялостна защита на елементите.  Ние предлагаме три покривни системи за избор:  нашата уникална система с открити греди, традиционната система с мертеци „наклонени покривни греди“, или  с подпорни конструкции.  По-долу са представени всяка една от тях.

Система с покривни греди

Уорд бе първата фирма, използвала покривна система от предварително нарязани греди, конструкция с изключителна якост при създаване на катедрални тавани, с голямо пространство за тавански помещения и открити свободни етажни планове – запазена марка на къщите Уорд от кедрово дърво.  Нашите надлъжни покривни греди от смърч се обработват предварително с канал/жлеб, така че да преминават през целите стени, оставяйки много малко за изрязване по време на процеса.  Покривните греди могат да се заоблят и фасонират/скосят, в зависимост от вашите предпочитания.

Система с наклонени покривни греди

Също така имате възможността да изберете конвенционалната система с мертеци (наклонени покривни греди) със стандартни размери на дървения материал. При желание за по-сериозно архитектурно решение, посочете нашата опция с по-големи греди, предназначена за сводести тавани с открити наклонени покривни греди.

Система с подпорни покривни конструкции

Ако намаляването на разходите са важни за вас, Уорд Сидър Лог Хоумс предлага готова система от подпорни конструкции за покрива , която позволява комбинирането на плоски и сводести тавани.   Също така при необходимост от втори жилищен етаж се предлага и подпорна конструкция за таваните на икономична цена.

ПРАВИ ТАВАНСКИ ПРОЗОРЦИ

Не позволявайте наклонените тавани да ограничават пространството от което се нуждаете.  Добавете прави тавански прозорци, за да увеличите височината на външните стени и създадете повече жилищно пространство на втория етаж.  Избирайте между прави тавански прозорци с навес или фронтон, за да постигнете стила на екстериора, който желаете.

ВЕРАНДИ, ПЛОЩАДКИ И ГАРАЖИ

Когато дните са дълги и времето е топло, ще искате да прекарате повече време навън, да се забавлявате с приятели, да отпускате със семейството, или просто да се наслаждавате  на гледката в тихия съботен следобед.  С Уорд можете лесно да увеличите вашето жилищно пространство на открито, като добавите защитена веранда, площадка или покрит вход.  Или да добавите гараж – дори обор/хамбар/плевня – отговарящи на външния вид на вашия дом.

ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ НА ГРЕДИТЕ

Когато става дума за външен вид на къщата Уорд от кедрово дърво, цял един свят от възможности гарантира улавящата окото привлекателност на гредите. Оставете гредите естествени и те ще получат сребриста патина, или ги боядисайте, за да получите специфичен цветови тон.

Ако изберете Ward Hybrid Comfort System,  с нейните изолирани стени, изглеждащи като традиционната къща от греди, вие ще имате възможността да смесите и съвместите различните екстериорни и интериорни решения

КРАСОТАТА ОТВЪТРЕ

Панелите със сглобка зъб и жлеб, предлагани от иглолистна дървесина или кедър, са се превърнали в стандарт за вътрешните стени, или можете да довършите интериора с гипсокартон. В някои от най-красивите къщи Уорд от кедрово дърво са вложени разнообразни решения за постигане на атрактивност и балансирана комбинация от цвят и текстура.

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com