custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

On the Southern Coast of Maine

 

"Домът съчетава удобството на едноетажното жилище с таванско помещение, което можете да използвате за гости с преспиване."

Собственичката на тази къща от кедрово дърво на Уорд е пенсионирана учителка, който се влюбва в живописно крайбрежно село в щата Мейн и дизайна на къщата на Уорд Сидър Лог Хоумс. Това споделя откровено говорещата жена от Средния запад, приела Мейн за свой нов дом, "Вече бях проектирала и построила този дом в своето съзнание и знаех точно мястото на всяка вещ и произведение на изкуството, които съм събирала години наред. Това се случи много преди някой да е седнал с лист и химикал за да скицира етажното разположение."

Когато се стигна до избора на фирма производител на дървени къщи, нямаше нищо странно в това, че Уорд се оказа първият избор на клиентката. Компанията предлага солидна конструкция от кедрово дърво, а търговските представители на Уорд Санди и Джим Свит живеят в същия град. Репутацията на Уорд по отношение на качеството, обслужването и старомодните стойности за янките е добре известна в тази гостоприемна крайбрежна общност.

"Този дизайн предлага удобствата на едноетажното жилище, които харесват пенсионерите и семействата с малки деца. Таванското помещение на втория етаж обикновено се пази за гости, осигурявайки им самостоятелно пространство и чувство за уединение, встрани от основните жилищни помещения," обяснява Санди Смит.

Северният бял кедър развива сребристата патина, преобладаваща по крайбрежието на Нова Англия, когато бъде оставен да се износи по естествен път. Това забележително дърво може също така да се оцвети във всякакъв оттенък. Макар че сиената (тъмната охра), умбрата (тъмно кафявото) и медният цвят са популярни, тази собственичка избра сатинено жълтата охра. Според нея, "Тя прави така че зимното небе на нова Англия да не изглежда толкова сиво и добавя нотка на елегантност/изящество на всеки слънчев ден."

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com