custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

A Full-Time Getaway

“Ние сме хора които обичат да са сред природата (на открито) и дървените къщи са подходящи за нашата индивидуалност. Освен това, ние сме твърде самостоятелни. Този дом изразява нашата същност и ни устройва идеално.”

Като повечето професионалисти, тази двойка ангажирана с тежък труд има и своите претенции. Те обаче са намерили механизма за съвместимост. Построили са своя дървен дом на площ от два акра, включващ 250 фута крайбрежен достъп в южната част на езерната област на щата Мейн.

Тъй като повечето хора намират първо парцел и след това проектират своя дом, те знаят как биха искали да изглежда тяхното ново жилище, дори преди да придобият собствеността върху имота.

“Нашето предпочитание беше за плоски вътрешни стени от D-образни греди и ние проучихме редица фирми работещи с този тип дървен материал. Искахме да одобрим местен продавач, ако можем да намерим такъв предлагащ качествен продукт. Уорд Сидър Лог Хоумс предлага високо качество, те са наблизо и ние харесахме това, което ни казаха.”

“Ние действахме като общ изпълнител. Но тъй като вярвахме, че строителите знаеха какво искаме, не беше необходимо да сме там всеки ден.” Строителите на които те вярваха толкова много, бяха Джери Акселсен Старши и Младши, строителен екип от баща и син с дългогодишен опит в строителството на къщи на Уорд. В допълнение, младият Акселсен не само строи, но и продава къщи на Уорд.

Акселсен строят къщи изцяло от северен бял кедър, с иглолистни панели със сглобка зъб и жлеб за таваните и разделителните вътрешни стени. Опорите от обли цепени греди действат като усилване на стените и разширяват допълнително помещенията. Изборът за надлъжните покривни греди и опори бе смърч.

Къщата Уорд построена за тази двойка отговаря повече от необходимото на техните изисквания за качество: тя предлага живот на един етаж при необходимост, като постройката е напълно самостоятелна с три камини и резервен генератор. Дори използвана за постоянно местоживеене, тя ги кара да се чувстват като в усамотено убежище.

Цитирано от “Full-Time Getaway” публикувано в броя на Log Homes Illustrated от ноември 2005 година.

Преглед на план

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com