custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Предимствата на Уорд

A home of timeless beauty, enduring quality and year-round comfort.

Това е което можете да очаквате от Уорд Сидър Лог Хоумс, първата фирма производител на дървени къщи в САЩ.

Уорд Сидър Лог Хоумс е отдадена на използването на северен бял кедър и предлага много качества и проектни решения, измежду които да избирате  при изграждането на вашия дом от дърво, включително технологиите Comfort System 5™ и Ward’s Hybrid Log Home (хибридна къща от дърво) на Уорд. Ще се почувствате уверени, знаейки че всяка къща на Уорд е проектирана и създавана през годините, за да се постигне трайна красота и устойчивост. Заедно с нашите дейности и услуги по поръчка на клиента, всеки дом на Уорд се предлага с 20-годишна гаранция.

 Уорд продължава да бъде активна и влиятелна на световните пазари за професионални строителни конструкции::
 

  • Член на Асоциацията на строителите на жилищни сгради и фирмите за ремонт и преработване на такива в щата Мейн
  • Член на Асоциацията за дървени продукти в щата Мейн.

 

      Пълни пакети

 

 Сред множеството други (първи в областта), Уорд е първата, която предложи пълен пакет, който остава един от най-всеобхватните пакети на пазара в наши дни, заедно с компонентите от най-високо качество, предлагани от производителите на дървени къщи.

 

Повече... 

      Услуги и дейности по поръчка на клиента

Нашите обучени в производството представители са запознати изцяло със системата за изграждане, както и с процеса на проектиране и строителство. Повечето от тях живеят на територията на Уорд Сидър Лог Хоумс, или имат достъп до моделите на къщи намиращи се наблизо, които можете да посетите, за да добиете представа какво е да живеете в дървен дом на Уорд Сидър Лог Хоумс.

Ако във вашият регион няма търговски представител на Уорд, корпоративният търговски представител на Уорд, Рон Силибой е на ваше разположение за консултации.

Подпомаган от нашия опитен персонал в Мейн, вашият представител може да ви помогне при проектирането, оценката и бюджетa, крайната цена, информация за приложимите правила и стандарти, финансирането, изграждането, провеждането на семинари и отчетите за контрол върху качеството.

Независимо от това, дали желаете да обсъдите възможностите, или сте готови за превърнете своите идеи в реалност (работни чертежи), вашият местен представител на Уорд ще ви окаже съдействие във всяка стъпка по пътя. От проекта до изграждането можете да очаквате високо ниво на персонализирано съдействие.  На практика, изключителните дейности и услуги на Уорд се считат като „стандарт“ в областта на дървените къщи.  Щракнете тук за да откриете своя местен представител в уебсайта на  Уорд, или позвънете още днес на +359 889 271698.

      Избор на проектно решение

Адаптирането към вашите нужди е нашата първа грижа в Уорд. Ние знаем, че Уорд Сидър Лог Хоумс е правилният избор, но той трябва да бъде правилният и за вас. След като веднъж сте избрали къща на Уорд, ние ще ви помогнем да откриете възможностите за избор по отношение на планирането и цените, които отговарят на вашите нужди и желания, като същевременно ви предложим някои идеи, за които може и да не сте помислили.

Независимо от това, дали вашият дървен дом се базира на традиционна селска къща, колониална архитектура, гамбрел, или западно ранчо, ние предлагаме по-голяма гъвкавост по отношение на дизайна, отколкото можете да си представите.

Повече...

      Енергийна ефективност

Деветдесет и пет процента от къщите Уорд от кедрово дърво се закупуват с цел целогодишно обитаване. От понякога смразяващите най-северни части на Съединените щати до горещия и влажен юг и сух югозапад, къщите на Уорд от кедрово дърво са предназначени да издържат на практически всякакви климатични условия. Нашите къщи са проектирани така, че да осигурят висока енергийна ефективност, която свежда до минимум разходите за отопление и охлаждане.

Повече...

      Северен бял кедър

Кедърът се счита за един от най-ценените дървесни видове в света. Поради естествените масла, наречени thujaplicins, открити в неговата сърцевина, кедърът е силно устойчив на насекоми, мухъл и плесен, спестявайки по този начин необходимостта от химическа обработка.

Северният бял кедър расте в изобилие в обширните северните гори на щата Мейн, в сърцето на които се намира Хълтън, домът на нашето производствено предприятие, разположено на площ от 35 акра. Нашите практики за обработка на кръгли профили от дърво и спецификациите позволяват на Уорд да предложи по-високо качество на своите продукти от своите конкуренти.

Северният Бял Кедър предлага най-добра изолационна стойност на инч, суши се по естествен път на въздух за да осигури продължителна устойчивост и якост, и е с надежден външен вид и естествен светъл меден цвят, фина зърнеста структура и фин блясък и лесен за поддържане.

 

 

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com