custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Преглед на Компанията

Нашето управление и производствени мощности се намират в Хълтън, щата Мейн, сърцето на горите от бял кедър. Днес нашата ангажираност към върховите постижения остава все така силна, както преди повече от 90 години. Горди сме да бъдем първият производител на дървени къщи в страната и с непрекъснатите си постижения в тази област.

Високото качество на услугите е един от нашите основни приоритети.

Ще откриете повече от 55 представители на Уорд в Съединените щати — повечето от тях с над 25-годишен стаж в Уорд Открийте своя представител на Уорд в България.

Професионални сдружения

Уорд участва в създаването на строителни стандарти съвместно с Международния съвет по правилата и стандартите (бившата Международна администрация за строителни правила и стандарти [BOCA]), като всички наши къщи са проектирани в съответствие с Международните правила за жилищни сгради.

Производствени мощности

Великите северни гори на Мейн са едно от малкото места на изток от Мисисипи, където в изобилие расте северният бял кедър, в сърцето на които се намира Хълтън, домът на нашето производствено предприятие на площ от 35 акра, включващо специализирана дъскорезница и дървообработвателен цех. Нашият висококвалифициран и отдаден екип от работници и служители контролира всяка стъпка от процеса. Нашите практики за обработка на трупи и спецификации позволяват на Уорд да предложи по-високо качество на своите заготовки от конкуренцията.

Избраните трупи преминават първо през съвременната дъскорезница на Уорд, проектирана специално за обработка на северен бял кедър. Всеки труп се обработва до  "кант" грубо обработен квадратен профил състоящ се само от скъпоценния камък на кедъра – неговата сърцевина. Останалият материал се рециклира и използва за каси за външни и вътрещни врати и прозорци; веранди, площадки, мансарди, перила на стълби; панели  с присъединяване тип зъб и жлеб и обшиване. Всяко дърво което не отговаря на нашите стандарти се нарязва и продава като суровина. Нищо не се изхвърля.

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com