custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Относно Уорд Сидър Лог Хоумс

 

Тъй като никой не може да твърди че е открил дървените къщи, Брус Уорд, основателят на Уорд Сидър Лог Хоумс, първата фирма за производство на такива в САЩ, разработи съвременни технологии за тези продукти. Всичко започва, когато Брус Уорд построява бунгало от бял кедър за себе си в северните гори на щата Мейн.  Приятелите и съседите му са впечатлени от неговия дом и поискват да им построи къщи. Поради търсенето и постоянните подобрения на Брус Уорд в дърводелството довеждат до гениална взаимосвързана технология за дървопреработване. С тази система, станала известна като метода „зъб и жлеб“ в дървообработването, се създава технологията за предварително нарязване и опаковане на елементите за дървени къщи.

От 1923 година насам, Уорд въвежда най-съвременната технология за компютъризирано разработване, проектиране и изграждане. Днес, Уорд Сидър Лог Хоумс е един от водещите производители в страната  на къщи от кедрово дърво по поръчка,  като  е  произвела  повече  от 10000  сгради в САЩ   и  по  света, с търговски представители надлъж и нашир в САЩ. 

Уорд Сидър Лог Хоумс предлага къщи като основни и спомагателни жилищни сгради, дървени бунгала за лов и почивка, хибридни къщи, търговски сгради и дървени аксесоари в продължение на повече от 90 години.

Първата сграда от обработено дърво на Уорд все още съществува в Ярмут, щата Мейн и се използва като зала на Американския легион.

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com