custom log homes, cedar log homes, log home manufacturers, white cedar log homes, log homes, cabins, hybrid log homes,

Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698

Уорд Сидър Лог Хоумс – Първият производител на дървени къщи в САЩ отпреди повече от 90 години

 

Sophistication, Beauty & Innovation

От 1923 насам, Уорд създава най-добрите къщи, бунгала, търговски сгради и хибридни къщи по поръчка от северен бял кедър. От големи и луксозни дървени домове до малки убежища за отдих, Уорд Сидър Лог Хоумс е произвела над 10000 жилищни конструкции на територията на САЩ и в целия свят. Нашият изключителен ангажимент да използваме северен бял кедър датира от времето на дърваря Брус Уорд и неговата любов към кедъра за цял живот. Брус дълбоко чувстваше, че дървените къщи, които е построил от кедър, могат да бъдат източник на вечно удоволствие, физически комфорт и емоционална сигурност за своите собственици.

Къщата от кедрово дърво на Уорд  е създадена точно за вас.  Започнете с плана/скица на която и да е от нашите  три серии проекти и я използвайте като трамплин за своите  идеи.  Направете желаните от вас промени. Можете дори да комбинирате характеристики от една скица в друга.  Или да изберете напълно свое решение – изборът е ваш.  Никоя друга фирма за дървени къщи няма толкова голям опит колкото има Уорд. Ние работим в тясно сътрудничество с вас по всяка стъпка от пътя, за да превърнем мечтания от вас дом в реалност, дори и продължаваме помощта след като се нанесете.  Накарайте 91 годишния опит на Уорд да работи за вас, когато планирате своя дом от дърво. Свържете се с нас за консултации, за да пристъпите към проектирането и да обсъдим евентуалните ви въпроси.

"Не само, че препоръчвам Уорд Сидър Лог Хоумс, аз моля всеки, който мисли по въпроса за ново строителство да погледне къщите на Уорд. Представителите на компанията са сговорчиви и си познават работата. Членовете на моя строителен екип посетиха дървопреработвателното предприятие  и останаха силно впечатлени от ангажираността на всеки неин работник и служител към качеството – от проектирането, през обработката, до натоварването на продукта за транспортиране. Те използват времето си пълноценно и правят нещата както трябва. Продуктът представлява отлична смес от дългогодишни и съвременни технологии – изпитани, доказани и верни системи с предимствата на компютърния дизайн и дървообработването. Процесът на проектиране би бил по-лесен, ако нямаше толкова много възможности за избор. Може да се строи по стандартен проект или да са се създаде дом на мечтите с много възможности според желанието." – Патрик

 

Вижте други коментари

 
Материали включени във вашата дървена къща

 

Прегледайте нашата онлайн галерия

 

Дървени кухни и трапезарии

A Full-Time Getaway

On the Southern Coast of Maine

 

        

Copyright © 2013 Ward Cedar Log Homes

Bulgaria | Varna 9006 | Vilna zona, Str. 22, No.30 | Phone: +359 52 361183

Cell: +359 889 271698 | Email: info@cedarloghomes-bg.com